امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آزمایشگاه ميکروبيولوژی عمومی

 

تیم متخصص ما در این واحد، کنترل میکروبیولوژی فرآورده ها و مواد اولیه غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی، مکمل های تغذیه ای و دارویی را بر اساس به روز ترین استاندارد ها و با کامل ترین تجهیزات ارائه می دهد.

 

آزمون های کیفی، پاتوژن ها:

 

آزمون های کمی، ارگانیسم های عامل فساد و ارگانیسم های اندیکاتور:

  • شمارش کلی میکروارگانیسم های هوازی/بیهوازی
  • شمارش کپک و مخمر
  • باسیلوس سرئوس
  • کلستریدیوم پرفرنژنس
  •  کلی فرم ها (کلی، مدفوعی)
  • اشرشیا کلی
  •  انتروباکتریاسه
  • بی هوازی های تولیدکننده گاز
  • شمارش هتروتروف ها
  • باکتری های مقاوم به اسید
  • شمارش باکتری های اسید لاکتیک
  • شمارش باکتری های اسیدلاکتیک هتروفرمنتیتیو
  • شمارش باکتری های غیر اسید لاکتیک
  • لیستریا مونوسیتوژنز
  • شمارش اسپور باکتری های مزوفیل هوازی/بی هوازی
  • شمارش کپک و مخمر اسموفیل
  • سودوموناس آئروژینوزا
  • شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • شمارش استرپتوکوکوس (کلی،مدفوعی)
  • کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت
  • اسپور کلستریدیوم های احیاکننده سولفیت
  • باکتری های احیاکننده سولفیت
  • شمارش اسپور باکتری های ترموفیل هوازی/بی هوازی
  • شمارش باکتری های ترموفیل هوازی/بی هوازی
  • شمارش ریسه های کپک
  • شمارش یاخته های پیکری (سلول های سوماتیک)
  • آزمون های مطابق با فارماکوپه آمریکا (USP)
  • ارزیابی های میکروسکوپی

 

توکسین های میکروبی:

  • باکتریال اندوتوکسین

 

دامنه فعالیت آزمایشگاه

ارتباط با ما

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین ( مابا ) محفوظ می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح