افزایش Shelf-life (تاریخ مصرف یا ماندگاری) مواد غذایی باعث کاهش هدر رفتن آن می شود
یک روز Shelf-life بیشتر می تواند از هدر رفتن میلیون ها دلار غذا صرفه جویی کند. مطالعه ای در سال 2014 نشان داد که اگر یک روز به Shelf-life محصولات اضافه شود، با کاهش غذای هدر رفته، می توان سالانه 2.64 بیلیون صرفه جویی کرد.
همچنین مطالعه ای در سال 2010 نشان داد که سالانه 31 درصد از غذای تولید شده در آمریکا، به علت Shelf-life محدود، مصرف نشده و از دسترس مصرف کنندگان خارج می شود.
از طرف دیگر با توجه به داده ها و امار مسمومیت، واضح است که ایمنی مواد غذایی فراتر از بررسی های روتین می رود. به گزارش CDC هر ساله از هر 6 آمریکایی یک نفر به علت بیماری های حاصل از مواد غذایی بیمار می شود.
فضا، تیم و منابع مورد نیاز جهت اجرای پروژه ها و آزمایشات Shelf-life معمولا محدود می باشد.
همه اینها به این معنی است خدمات تخصصی جهت برآورده کردن استاندارد های ایمنی غذایی لازم است.
نویسنده: شبنم نعمتی
دسترسی سریع |
آخرین مطالب |
آدرس : تهران - خیابان جلال آل احمد- به سمت غرب- بعد از پل آزمایش- پلاک 193 - ساختمان بهشت آیین
کدپستی :1464776414
تلفن : 86018864 86018736 86018760 - 021
فكس : 88256470 - 021
ایمیل : info@maba.ir
شماره تلگرام : 09023051765
|