با توجه به هزینه نسبتاً بالای گوشت خام، امکان تقلب در محصولات غذایی گوشتی دور از ذهن نیست. اهمیت پیبردن به تقلب در محصولات گوشتی از نظر اختلاط سایر انواع گوشتها و یا اجزای ارزانقیمت لاشه و یا عدم رعایت ترکیبات ذکرشده در برچسب محصولات است. تشخیص تقلب در محصولات گوشتی از جنبههای مختلفی مانند اقتصادی، امنیتی، مذهبی و سلامتی حائز اهمیت است، لذا نهادهای ناظر بر کیفیت و سلامت در جامعه باید با روشهای گوناگون و دقیق به این مهم بپردازند.اصالت فرآورده های گوشتی به دلایل مذهبی و بهداشتی در ایران بسیار حائز اهمیت است. طبق قوانین ایران، مصرف و واردات گوشت خوک، اسب، الاغ و گربه ممنوع است. از طرفی، شناسایی فرآورده های گوشتی را نمی توان صرفاً بر اساس ظاهر آن قضاوت کرد. این موضوع منجر به بررسی اصالت گوشت گاو، گوسفند، خوک، اسب، الاغ، مرغ و سویا در فرآورده های گوشتی خام و فرآوری آن شده است. مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین با روش های مولکولی قابلیت بررسی اصالت گوشت های خام و فرآوری شده را دارد و با پروتکل های تخصصی میتواند برای شناسایی فرآوردههای گوشتی خام و فرآوریشده در گونههای مختلف جانوری بر اساس تعهدات نظارتی ایمنی گونههای گوشتی در ایران عمل نماید.
منبع: رضازاده و همکاران (2014)، آزمایشگاه تشخیص GMO، مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین.
دسترسی سریع |
آخرین مطالب |
آدرس : تهران - خیابان جلال آل احمد- به سمت غرب- بعد از پل آزمایش- پلاک 193 - ساختمان بهشت آیین
کدپستی :1464776414
تلفن : 86018864 86018736 86018760 - 021
فكس : 88256470 - 021
ایمیل : info@maba.ir
شماره تلگرام : 09023051765
|