مطالب پر بازدید

وضعیت فعلی و الزامات اعتبار آتی برای تشخیص انگل در غذا
وضعیت فعلی و الزامات اعتبار آتی برای تشخیص انگل در غذا

تک یاخته ها و کرم های انگلی گروه های بسیار متنوعی از موجودات یوکاریوتی هستند که می توانند باعث بیمار...

بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
لیستریا مونوسیتوژنز
لیستریا مونوسیتوژنز

لیستریا مونوسیتوژنز L. monocytogenes) ) گونه‌ای از باکتری‌های بیماری‌زا است که در محیط‌های مرطوب، خا...

بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه

داروسازی ایالات متحده (USP) استانداردهایی را برای تضمین کیفیت، ایمنی و اثربخشی داروها و مواد غذایی د...

بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
عفونت کمپیلوباکتر
عفونت کمپیلوباکتر

عفونت کمپیلوباکتر یا کمپیلوباکتریوزیس به وسیله کمپیلوباکتر ایجاد می شود

بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
بودجه شبکه آزمایشگاهی  بودجه شبکه آزمایشگاهی
بودجه شبکه آزمایشگاهی بودجه شبکه آزمایشگاهی

بودجه شبکه آزمایشگاهی در سال 1402 دو و نیم برابر شد.

بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
سالمونلا
سالمونلا

عفونت سالمونلا یک بیماری همه‌گیر است که به واسطه مصرف غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا ایجاد می‌شود. ...

بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران

مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین با روش های مولکولی قابلیت بررسی اصالت گوشت های خام و فرآوری شده را دارد و...

بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا
بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا

در سراسـر دنیـا، غـلات حـاوی گلوتـن (گنـدم، چـاودار، جـو و جـو دوسـر) به طـور گسـترده مصـرف میشـود. ...

بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۱ تير

اخبار و مقالات

استانداردهای مواد غذایی در دنیا و راهیابی به بازارهای بین‌المللی مواد غذایی
استانداردهای مواد غذایی در دنیا و راهیابی به بازارهای بین‌المللی مواد غذایی

استانداردهای مواد غذایی در ایالات متحده و اروپا بیشتر از آنچه که مصرف‌کنندگان تصور می‌کنند مشابه هست...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
رنگ‌های افزودنی در مواد غذایی و روش های کنترل کیفی آن
رنگ‌های افزودنی در مواد غذایی و روش های کنترل کیفی آن

رنگ‌های افزودنی در مواد غذایی مواد شیمیایی هستند که به منظور ایجاد رنگ یا تقویت رنگ موجود در محصولات...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
همکاری مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین برای ساخت تیزر تبلیغاتی برای شرکت های محصولات غذایی
همکاری مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین برای ساخت تیزر تبلیغاتی برای شرکت های محصولات غذایی

همکاری مجتمع آزمایشگاهی بهشت آئین و یک شرکت تبلیغاتی، جهت ساخت تیزر تبلیغاتی برای محصولات غذایی یک ش...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۲ آبان
مواد نگهدارنده در مواد غذایی  چیست و آزمون آن در آزمایشگاه کنترل کیفیت به چه صورت انجام می شود؟
مواد نگهدارنده در مواد غذایی چیست و آزمون آن در آزمایشگاه کنترل کیفیت به چه صورت انجام می شود؟

مواد غذایی به دلیل ماهیت خود به سرعت فاسد و خراب می‌شوند، بنابراین استفاده از مواد نگهدارنده در صنای...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۷ آبان
استافیلوکوکوس اورئوس چیست و چگونه منتشر می شود؟
استافیلوکوکوس اورئوس چیست و چگونه منتشر می شود؟

استافیلوکوکوس اورئوس یا "استاف" نوعی باکتری است که روی پوست انسان، در بینی، زیر بغل، کشاله ران و سای...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳ آبان
آزمایشگاه بهشت آیین با کسب رتبه ۱۹ رابطین برتر ، به عنوان یکی از برترین مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال ۱۴۰۲ معرفی شد.
آزمایشگاه بهشت آیین با کسب رتبه ۱۹ رابطین برتر ، به عنوان یکی از برترین مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سال ۱۴۰۲ معرفی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، این شبکه بر اساس عملکرد آزمایشگاه‌ها و میزا...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲ آبان
برگزاری کلاس آموزشی الزامات استاندارد 17025
برگزاری کلاس آموزشی الزامات استاندارد 17025

با هدف ارتقای دانش و توانمندی‌های حرفه‌ای در حوزه استانداردها و کنترل کیفیت، کلاس آموزشی الزامات است...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۴ مهر
کلستریدیوم پرفرنژنس چیست؟
کلستریدیوم پرفرنژنس چیست؟

یک باکتری بی هوازی گرم مثبت تشکیل دهنده اسپور است (به این معنی که می تواند بدون اکسیژن رشد کند) که ب...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۱ مهر
نهمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران‌فارما ۱۴۰۳)
نهمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران‌فارما ۱۴۰۳)

مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین مفتخر است که در نهمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران‌فارم...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۲ مهر
 یازدهمین نمایشگاه ببین المللی نوشیدنی ها
یازدهمین نمایشگاه ببین المللی نوشیدنی ها

حضور فعال مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین در یازدهمین نمایشگاه ببین المللی نوشیدنی ها و معرفی خدمات آزم...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
فرصت شغلی برای همکاری در بخش روابط عمومی
فرصت شغلی برای همکاری در بخش روابط عمومی

مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین به دنبال فردی با انگیزه و پویا برای پیوستن به تیم خود در بخش روابط عمومی ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
نتایج دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی
نتایج دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی

نتایج دهمین دوره ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی بر اساس عمل...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
ششمین نمایشگاه دارویی خاورمیانه فارمکس
ششمین نمایشگاه دارویی خاورمیانه فارمکس

مراحل آماده سازی غرفه مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین دانش در ششمین نمایشگاه دارویی خاورمیانه فارمکس

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۴ تير
بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا
بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا

در سراسـر دنیـا، غـلات حـاوی گلوتـن (گنـدم، چـاودار، جـو و جـو دوسـر) به طـور گسـترده مصـرف میشـود. ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۱ تير
عفونت کمپیلوباکتر
عفونت کمپیلوباکتر

عفونت کمپیلوباکتر یا کمپیلوباکتریوزیس به وسیله کمپیلوباکتر ایجاد می شود

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
سالمونلا
سالمونلا

عفونت سالمونلا یک بیماری همه‌گیر است که به واسطه مصرف غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا ایجاد می‌شود. ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
ضدعفونی کننده ها
ضدعفونی کننده ها

ضدعفوني كننده ها (Antiseptics) :مواد شيميايي هستند كه ميكروارگانيسم ها را روي پوست موجودات زنده يا غ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران

مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین با روش های مولکولی قابلیت بررسی اصالت گوشت های خام و فرآوری شده را دارد و...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه

داروسازی ایالات متحده (USP) استانداردهایی را برای تضمین کیفیت، ایمنی و اثربخشی داروها و مواد غذایی د...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
لیستریا مونوسیتوژنز
لیستریا مونوسیتوژنز

لیستریا مونوسیتوژنز L. monocytogenes) ) گونه‌ای از باکتری‌های بیماری‌زا است که در محیط‌های مرطوب، خا...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
مشتری 1
مشتری 2
مشتری 3
مشتری 4
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
سازمان غذا و دارو