مطالب پر بازدید

وضعیت فعلی و الزامات اعتبار آتی برای تشخیص انگل در غذا
وضعیت فعلی و الزامات اعتبار آتی برای تشخیص انگل در غذا

تک یاخته ها و کرم های انگلی گروه های بسیار متنوعی از موجودات یوکاریوتی هستند که می توانند باعث بیمار...

بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
لیستریا مونوسیتوژنز
لیستریا مونوسیتوژنز

لیستریا مونوسیتوژنز L. monocytogenes) ) گونه‌ای از باکتری‌های بیماری‌زا است که در محیط‌های مرطوب، خا...

بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
عفونت کمپیلوباکتر
عفونت کمپیلوباکتر

عفونت کمپیلوباکتر یا کمپیلوباکتریوزیس به وسیله کمپیلوباکتر ایجاد می شود

بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه

داروسازی ایالات متحده (USP) استانداردهایی را برای تضمین کیفیت، ایمنی و اثربخشی داروها و مواد غذایی د...

بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
بودجه شبکه آزمایشگاهی  بودجه شبکه آزمایشگاهی
بودجه شبکه آزمایشگاهی بودجه شبکه آزمایشگاهی

بودجه شبکه آزمایشگاهی در سال 1402 دو و نیم برابر شد.

بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران

مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین با روش های مولکولی قابلیت بررسی اصالت گوشت های خام و فرآوری شده را دارد و...

بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
سالمونلا
سالمونلا

عفونت سالمونلا یک بیماری همه‌گیر است که به واسطه مصرف غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا ایجاد می‌شود. ...

بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
ضدعفونی کننده ها
ضدعفونی کننده ها

ضدعفوني كننده ها (Antiseptics) :مواد شيميايي هستند كه ميكروارگانيسم ها را روي پوست موجودات زنده يا غ...

بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت

اخبار و مقالات

ششمین نمایشگاه دارویی خاورمیانه فارمکس
ششمین نمایشگاه دارویی خاورمیانه فارمکس

مراحل آماده سازی غرفه مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین دانش در ششمین نمایشگاه دارویی خاورمیانه فارمکس

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۴ تير
بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا
بررسی میزان گلوتن در مواد غذایی با استفاده از روش الایزا

در سراسـر دنیـا، غـات حـاوی گلوتـن (گنـدم، چـاودار، جـو و جـو دوسـر) به طـور گسـترده مصـرف میشـود. گ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۱ تير
عفونت کمپیلوباکتر
عفونت کمپیلوباکتر

عفونت کمپیلوباکتر یا کمپیلوباکتریوزیس به وسیله کمپیلوباکتر ایجاد می شود

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
سالمونلا
سالمونلا

عفونت سالمونلا یک بیماری همه‌گیر است که به واسطه مصرف غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا ایجاد می‌شود. ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
ضدعفونی کننده ها
ضدعفونی کننده ها

ضدعفوني كننده ها (Antiseptics) :مواد شيميايي هستند كه ميكروارگانيسم ها را روي پوست موجودات زنده يا غ...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ شنبه ۲۲ ارديبهشت
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران
اهمیت اصالت در گوشت و فرآورده های گوشتی در ایران

مجتمع آزمایشگاهی بهشت آیین با روش های مولکولی قابلیت بررسی اصالت گوشت های خام و فرآوری شده را دارد و...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه
استانداردهای مرجع USP آزمایش های فارماکوپه

داروسازی ایالات متحده (USP) استانداردهایی را برای تضمین کیفیت، ایمنی و اثربخشی داروها و مواد غذایی د...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
لیستریا مونوسیتوژنز
لیستریا مونوسیتوژنز

لیستریا مونوسیتوژنز L. monocytogenes) ) گونه‌ای از باکتری‌های بیماری‌زا است که در محیط‌های مرطوب، خا...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
بودجه شبکه آزمایشگاهی  بودجه شبکه آزمایشگاهی
بودجه شبکه آزمایشگاهی بودجه شبکه آزمایشگاهی

بودجه شبکه آزمایشگاهی در سال 1402 دو و نیم برابر شد.

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
وضعیت فعلی و الزامات اعتبار آتی برای تشخیص انگل در غذا
وضعیت فعلی و الزامات اعتبار آتی برای تشخیص انگل در غذا

تک یاخته ها و کرم های انگلی گروه های بسیار متنوعی از موجودات یوکاریوتی هستند که می توانند باعث بیمار...

مشاهده بیشتر ...
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۶ فروردين
مشتری 1
مشتری 2
مشتری 3
مشتری 4
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
سازمان غذا و دارو